Advertorial

(P) Avrămescu, PNL:”A început expertiza tehnică pentru DN2E85″

Acesta este doar un prim pas care prevede extinderea șoselei la patru benzi, câte două pe sens, ...

DN2E82 este drumul cel mai tranzitat din aceast parte a țării. Iată ce spune deputatul liberal, Gabriel Avrămescu, președintele filialei BUzău, despre soarta acestui drum cu caraceristică europeană.

DN2E85, așa zisa ”șosea a morții”, se extinde pe patru benzi, pe mai multe tronsoane dintre Buzău și Oreavu. 🛣 După aproximativ un an de insistențe prin declarații publice, întrebări oficiale și neoficiale, în sfârșit a început expertiza tehnică pentru proiectul privind ”Îmbunătățirea condițiilor de circulație pe DN2 între km 117+400 și km 141+100”, adică tronsonul dintre Mărăcineni și Oreavu. ✔️

Acesta este doar un prim pas care prevede extinderea șoselei la patru benzi, câte două pe sens, urmând ca în urma expertizei să fie stabilite detaliile tehnice prin care se va extinde șoseaua. ❗️ Pentru corecta informare a buzoienilor, vreau să precizez că acest contract a fost semnat pe 20.06.2022, cu termen de începere a expertizei 20.07.2022, expertiză ce trebuie finalizată în 60 de zile, adică până la 19.09.2022. 🔚 România rămâne fruntașă în UE la numărul de morți pe șosele, iar una din șoselele pe care au loc accidente mortale este E85. Până când vom avea Autostrada Moldovei gata, e important să facem proiecte mici, dar care să ofere șoferilor și pasagerilor siguranță în trafic. 🔝 Vreau să mulțumesc autorităților că au sprijinit acest proiect și am propus Ministerului Transporturilor ca acolo unde se va extinde șoseaua să fie instalați parapeți de beton între cele două sensuri de mers, astfel încât șoferii teribiliști să nu mai poată intra în depășiri periculoase.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole