Advertorial

(P) “Bravo, Buzău!”

- Serata organizată de BIAF - Buzău International Arts Festival, unde Ministerul Culturii a fost finanțator. Am avut bucuria întâlnirii cu mulți oameni deosebiți, în special cu Michele Placido, actorul ce ne-a ținut în fața micilor ecrane cu rolul comisarului Cattani din Caracatița.

Ministrul Culturii,buzoianul Lucian Romașcanu a fost rezent în weekend la Buzău a evenimente culturale importante entru areal.

Iată ce spune ministrul Romașcanu despre participările sale. Administrațiile Buzăului și Râmnicului Sărat, primarii PSD Constantin Toma și Sorin Cîrjan dau celor două comunități ocazii nenumărate de a se bucura de proiecte culturale de ținută.

Sâmbătă 17.09, am participat la două evenimente frumoase,

– A treia ediție a festivalului Valeriu Sterian de la Rm. Sărat, o binevenită manifestare în memoria marelui folkist și conștiință trează a României pre și post decembristă

– Serata organizată de BIAF – Buzău International Arts Festival, unde Ministerul Culturii a fost finanțator. Am avut bucuria întâlnirii cu mulți oameni deosebiți, în special cu Michele Placido, actorul ce ne-a ținut în fața micilor ecrane cu rolul comisarului Cattani din Caracatița.

Duminică s-a deschis celebrul festival Toamna Buzoiană unde, împreună cu ministrul favorit al românilor, Petre Daea, am vizitat standurile fermierilor buzoieni.

Bravo, Buzău! 🇷🇴

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole