Advertorial

(P) Coaliție politică pentru lărgirea DN2E85 la patru benzi

#Coaliție pentru #Buzău! Astăzi, împreună cu colegii Romeo Daniel Lungu și Gabriel Avrămescu, am discutat la #Ministerul #Transporturilor despre necesitatea ca 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝟴𝟱 să fie lărgit la 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶. Am cerut acest lucru pentru mai multe #tronsoane cuprinse între Buzău și Râmnicu Sărat, acolo unde se poate realiza acest lucru. ‼️ Numărul mare de #accidente coroborat cu #traficul #intens de pe acest drum, ne-au determinat să cerem o soluție #urgentă pentru 𝗘𝟴𝟱. Paralel cu acest demers, lucrurile merg mai departe și cu #autostrada spre Moldova a cărei construcție va începe anul viitor.

Deputații PSD Laurențiu Țepeluș și Romeo Daniel Lungu și colegul de coaliție politică Gabriel Avramescu, PNL, au adus în atenția conducerii Ministerului Transporturilor necesitatea lărgirii DN2E85.

Iată ce spune deputatul Laurențiu Țepeluș despre acest proiect:” Coaliție pentru #Buzău! Astăzi, împreună cu colegii Romeo Daniel Lungu și Gabriel Avrămescu, am discutat la #Ministerul#Transporturilor despre necesitatea ca 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲𝗮𝗻 𝟴𝟱 să fie lărgit la 𝟰 𝗯𝗲𝗻𝘇𝗶. Am cerut acest lucru pentru mai multe #tronsoane cuprinse între Buzău și Râmnicu Sărat, acolo unde se poate realiza acest lucru. ‼️

Numărul mare de #accidente coroborat cu #traficul#intens de pe acest drum, ne-au determinat să cerem o soluție #urgentă pentru 𝗘𝟴𝟱. Paralel cu acest demers, lucrurile merg mai departe și cu #autostrada spre Moldova a cărei construcție va începe anul viitor”.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole