Advertorial

(P) Concurs – Apă pentru pace – adresat tuturor elevilor din județul Buzău

Apa este pentru noi, dar și noi suntem apă!

Ca și în anii precedenți, alegem să sărbătorim Ziua Mondială a Apei în centrul copiilor, a artei și a frumosului și am lansat un nou concurs de desen, chiar vineri, pe 22 martie, de Ziua Mondială a Apei!

”WATER FOR PEACE” este tema din acest an ce pune accentul pe importanța majoră a apei în lume, iar cu această ocazie Compania de Apă S.A. Buzău lansează Concursul de desen „Apa pentru Pace!” o temă sensibilă și provocatoare, precum acest lichid vital care stă la baza stabilității și prosperității lumii, și care, asemenea legăturilor dintre atomii săi, poate crea pace.

Concursul se adresează tuturor elevilor din instituțiile de învățământ aflate în județul Buzău, respectiv clasele I-XII. Desenele vor fi trimise pe adresa concursfoto.cabuzau@gmail.com, până la data de 24 mai.

Anul acesta vor fi patru categorii de premii ce constau în: tabletă grafică, ceas digital, încărcător wireless, trei perechi de căști Bluetooth, precum și multe alte surprize!

Calendarul concursului, precum și detalii suplimentare regăsiți pe site-ul nostru: https://www.cabuzau.ro/22-martie-ziua-mondiala-a-apei…/

Vă așteptăm cu drag, să ne înconjurați de culoare, frumos și artă!

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole