Advertorial

(P) De Ziua Copilului, AN-TAN-TE în patru locuri din Buzău

Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău , alături de Asociația Culturală ,,Pe Bune” și Gloria Buzău invită copiii mici și mari la 3 zile de poveste în 4 locații din oraș! > Ne vedem pe 1, 4 și 5 iunie pe bulevardul Bălcescu, în parcul Crâng, în parcul Tineretului și în parcul Marghiloman.

 Comunicat de Presă


> Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău , alături de Asociația Culturală ,,Pe Bune” și Gloria Buzău invită copiii mici și mari la 3 zile de poveste în 4 locații din oraș!
> Ne vedem pe 1, 4 și 5 iunie pe bulevardul Bălcescu, în parcul Crâng, în parcul Tineretului și în parcul Marghiloman.


>

📢

Cea de-a doua ediție a festivalului AN-TAN-TE are loc în perioada 4-5 iunie, cu o pre-sesiune pe care o organizăm pe 1 iunie, prin programul Școala din Parc Buzău și Secția Sportul pentru Toți din cadrul Clubului Sportiv Municipal Gloria Buzău.


>

♥️

Avem peste 40 de artiști invitați, o zonă de promenadă urbană, zeci de ateliere practice și multe spectacole.


>

🎉

Muzeul Itinerant Țăndărică, Teatru pentru Copii, Evenimente pentru adolescenți, Concerte cu muzică live, Treasure Hunt, Zona de creație, Spectacole de acrobație și jonglerie, Personaje pe picioroange, Concursuri , activități sportive și multă bucurie! De la 10:00 la 19:00 pe
> 1, 4 și 5 iunie.


>
Urmăriți paginile de facebook @Antante Buzău și @Școala din Parc pentru detalii.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole