Advertorial

(P) Demiterea lui Voiculescu e semn de maturitate politică, rigoare și coerență

Coaliția și-a asumat guvernarea într-o criză fără precedent, în condițiile unei presiuni sociale foarte grele. De aceea, efortul Guvernului României pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică, solidaritate, rigoare și coerență în acțiuni.

Destul de rapid după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, deputatul liberal buzoian Gabriel Avrămescu spune că efortul guvernului pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică și coerență în acțiuni.

Iată declarația integrală a președintelui PNL Buzău vizavi de ceea ce se ăntâmplă azi pe scena politicii naționale:

România se găsește într-o luptă grea cu o criză sanitară provocată de pandemia Covid-19, iar responsabilitatea Guvernului este cu atât mai importantă, cu cât în joc este viața oamenilor.

Românii își doresc oameni competenți, profesioniști în funcții și, mai ales, acțiuni coerente din partea tuturor membrilor echipei guvernamentale. 

Deciziile de revocare a ministrului sănătății, Vlad Voiculescu și a secretarului de stat, Andreea Moldovan, s-au impus după nenumărate gafe din punct de vedere administrativ, dar și politic, ale celor doi. Ce a culminat au fost însă evenimentele petrecute azi noapte, când doamna secretar de stat a publicat, fără transparență, fără consultări prealabile, un ordin care are impact asupra a milioane de români. Gestul iresponsabil, de neacceptat, nu a putut trece de decizia fermă a premierului Florin Cîțu, de a transmite către președintele Iohannis deciziile de revocare pe numele celor doi. 

Coaliția și-a asumat guvernarea într-o criză fără precedent, în condițiile unei presiuni sociale foarte grele. De aceea, efortul Guvernului României pentru revenirea la normalitate presupune maturitate politică, solidaritate, rigoare și coerență în acțiuni.

Biroul de presă al PNL Buzău

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole