Advertorial

(P) Târg de Mărțișoare – la Centrul Muzeal I. C. Brătianu

Consiliul Județean Buzau organizează in perioada 17 Februarie- 8 Martie 2024 la Centrul Muzeal I.C. Bratianu, Târgul de Martisor. Vor fi prezenți meșteri populari și artiști plastici buzoieni.

Buzoienii s-au obișnuit deja cu evenimentele ocazionate de sărbătorile de iarnă, dar și de cele din perioada premergătoare sărbătorilor pascale, organizate în spațiul cochetului Centru Muzeal I. C. Brătianu.

Specialiștii Consiliului Județean Buzău reunesc în perioada 17 februarie – 8 martie 2024 meșteri populari, dar și artiști plastici din județul Buzău la un Târg de Mărțișoare în curtea acestui spațiu urban.

Consiliul Județean Buzau organizează in perioada 17 Februarie- 8 Martie 2024 la Centrul Muzeal I.C. Bratianu, Târgul de Martisor. Vor fi prezenți meșteri populari și artiști plastici buzoieni, de data aceasta. Explicăm accentul, prin faptul că până acum erau anunțați a participa în afară de meșteri populari, validați ca deținând un meșteșug aparte de către organizații naționale, și artizani. Acum denumirea a dispărut. Sunt artiști plastici, ceea ce poate însemna că vor fi prezenți probabil dascăli de arte frumoase sau chiar artiști cunoscuți ai Buzăului care lejer au îndemânarea de a ne oferi mărțișoare inedite, întocmai ca în târgurile mari de mărțișoare din țară. Să sperăm și să pledăm pentru alb și roșu de calitate!

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole