Advertorial

PNL și USR-PLUS: “Suntem în fața unui Scornicești 2”

Este informația care realmente devine d einteres la mijloc de conferință de presă comună a PNL și USR-PLUS și este adusă de liderul liberalilor buzoieni. Așadar, deputatul Avrămescu arată că încă din campania electorală din 2014 s-a pus accent pe necesitatea reformării administrative a României, deziderat care va intra în atenția aleșilor neamului.

Un prim semn de unitate, dar și că lucrurile încep să meargă în favoarea buzoienilor a fost astăzi conferința comună PNL-USR PLUS cu subiect central referendumul din 26 septembrie votat spre organizare în 14 iulie 2021 de către consiliile locale din Țintești și Buzău și care presupune unirea municipiului reședință de județ cu zona populată de 4.500 de locuitori, dar fără apă, canalizare sau gaze naturale, Țintești.

Afirmația de unitate politică îi aparține liderului liberal, deputatul Gabriel Avrămescu, dublat încă de la început de Mihai Răzvan Moraru, președinte al USR-PLUS Buzău care speră ca în cei trei ani câți mai sunt până la noi alegeri locale să alcătuiască o echipă redutabilă împotriva conducerii ce sălășluiște în județul nostru de 30 de ani. Iată declarația!

Axată pe explicații tehnice referitoare la referendumul organizat pe 26 septmebrie, declarația lui Silviu Iordache, actualul prefect al județului Buzău, a destructurat fiecare argument de susținere a referendumului. Iată explicațiile acestuia!

CODUL ADMINISTRATIV INTRĂ DIN SEPTEMBRIE ÎN DEZBATEREA COMISILOR PARLAMENTARE

Este informația care realmente devine d einteres la mijloc de conferință de presă comună a PNL și USR-PLUS și este adusă de liderul liberalilor buzoieni. Așadar, deputatul Avrămescu arată că încă din campania electorală din 2014 s-a pus accent pe necesitatea reformării administrative a României, deziderat care va intra în atenția aleșilor neamului. Iată informația completă!

Probabil cel mai tranșant vizavi de propunerea de unire a Buzăului cu Ținteștiul a fost senatorul Vlad Pufu de la PNL.

La unison, reprezentanții PNL și USR-PLUS au pledat mai degrabă pentru un referendum de unire cu Monteoru, decât pentru unirea cu Ținteștiul a municipiului Buzău pentru o dezvoltare sustenabilă. În istoria recentă a județului Buzău această opinie a mai fost prezentată și chiar încercată administrativ.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole