Advertorial

Primaria Buzau va avea societate proprie pentru alimentarea cu energie termica

... proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării unei societăţi pe acţiuni, având ca acţionari Municipiul Buzău şi Urbis Serv SRL Buzău, cu scopul desfăşurării, în municipiul Buzău, activităţilor specifice Serviciului public de alimentarea cu energie termică în sistem centralizat.

În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională înadministraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna iulie 2020 a fost iniţiat următorul proiect de hotărâre cu caracter normativ:

  • proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării unei societăţi pe acţiuni, având ca acţionari Municipiul Buzău şi Urbis Serv SRL Buzău, cu scopul desfăşurării, în municipiul Buzău, activităţilor specifice Serviciului public de alimentarea cu energie termică în sistem centralizat.

Persoanele fizice şi juridice interesate pot consulta proiectul de hotărârepe site-ul autorităţii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro şi la avizierul primăriei.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre menţionat mai sus pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 09 iulie2020, la responsabilul pentru relaţia cu societatea civilă, doamna Jipa Petronela.

Proiectul de hotărâre a fost elaborat de specialiștii RAM Buzău.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin Toma

Ilinca Moise

1 Comment

lasă aici un comentariu

  • With havin so much written content do you ever run into any problems of
    plagorism or copyright infringement? My
    website has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without
    my authorization. Do you know any methods to help prevent content from being stolen? I’d truly
    appreciate it.

Mai multe articole