Advertorial

Primii cinci

Rodica Bîrlă de la Puiești, Sorin Matei de la Zărnești, Gheorghe Ștefan d ela Colți, Petre Burducea de la Năeni și celebrul Vasile Săcuiu de la Scorțoasa, primar care a avut un rol extrem de important în devenirea Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului. Toți primari în funcție, toți de azi susținuți de PSD pentru viitorul lor politic.

Social-democrații buzoieni au susținut în după amiaza zilei de marți, 24 mai 2022, o conferință de presă cu o sumă bună de subiecte, poate cel mai atractiv dintre ele fiind prezentarea de către secretarul general al filialei Buzău, deputatul Romeo Lungu a primilor cinci primari care susțin oficial PSD, deși au câștigat alegerile din 2020 pe listele PMP și Pro România.

Social-democrații buzoieni vorbesc despre primii cinci primari care vin sau revin către această formațiune politică, în discuții fiind chiar și primari liberali nemulțumiți, spun chiar ei, de promisiunile primite însă neadeverite până în prezent în ceea ce privește alocarea de fonduri cu care să dezvolte comunitatea pe care o conduc.

Rodica Bîrlă de la Puiești, Sorin Matei de la Zărnești, Gheorghe Ștefan de la Colți, Petre Burducea de la Năeni și celebrul Vasile Săcuiu de la Scorțoasa, primar care a avut un rol extrem de important în devenirea Geoparcului UNESCO Ținutul Buzăului. Toți primari în funcție, toți de azi susținuți de PSD pentru viitorul lor politic.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole