Advertorial

Pro Romania vorbeste in premiera despre hub economic la Buzau

Pro Romania filiala Buzau a depus joi la amiaza la Biroul Electoral Judetean listele cu candidati pentru alegerile parlamentare estimate a avea loc in 6 decembrie 2020.

Pro Romania filiala Buzau a depus joi la amiaza la Biroul Electoral Judetean, arondat circumscriptiei electorale nr. 10 Buzau, listele cu candidati pentru alegerile parlamentare estimate a avea loc in 6 decembrie 2020.

Pentru Senatul Romaniei, noua fuziune politica ALDE – Pro Romania il propun buzoienilor pe deputatul vrancean Gabriel Petrea care are drept intentie politica pentru viitorul zonei pe care o va reprezenta in Parlamentul Romaniei transformarea orasului de la Curbura Carpatilor in centru universitar dupa modelul Ploiestiului.

Locul doi pe lista pentru Senat al Pro Romania este ocupat de fostul membru al ALDE, Cornel Silviu Mihalcea – administrator preocupat de problematica energiei, capitol la care judetul Buzau are maxim de suferit in prezent.

Lista pentru Senat este continuata de Cosmin Constantin Voicila, Ionica Tarau si de Valentin Nedelcu.

Pentru Camera Deputatilor, lista partidului Pro Romania este deschisa de Felix Rache, liderul local al formatiunii politice, apoi continuata de George Sava – fost secretar general adjunct al Ministerului Agriculturii, dar si subprefect si prefect al Buzaului in perioade recente. George Sava a facut o declaratie interesanta la depunerea candidaturilor la BEJ: Buzaul are nevoie de un hub economic.

Pentru Camera Deputatilor, lista este continuata de Horia Toader, Florian Nicolae, Rodica Barla, Brinzea Veronica, Constantin Dumitru, Marian Lazar si de Andrei Oprina.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole