Advertorial

(P)ROMAȘCANU RĂMÂNE LIDERUL GRUPULUI SENATORIAL PSD

Romașcanu - Ieri, la ședința grupurilor parlamentare reunite ale Partidul Social Democrat, am avut onoarea de a fi nominalizat pentru poziția de lider a Grupul Senatorial PSD și pentru această sesiune parlamentară.

Lucian Romașcanu rămâne liderul Grupului Senatorial PSD și în această sesiune parlamentară. Decizia a fost luată joi, 1 februarie, în cadrul ședinței grupurilor parlamentare reunite ale Partidului Social Democrat. Revalidarea lui Romașcanu în această poziție vine într-un context deosebit pentru țara noastră, caracterizat atât de necesitatea susținerii proiectelor semnificative ale Guvernului, cât și de pregătirile pentru atmosfera electorală din acest an.

Lucian Romașcanu a ținut să le mulțumească pentru încredere colegilor pe pagina sa de Facebook, unde a postat cu privire la acest subiect, dar și referitor la debutul penultimei sesiuni parlamentare a legislaturii 2020-2024:

 Astăzi a început penultima sesiune parlamentară a actualei legislaturi, o legislatură importantă din perspectiva susținerii proiectelor Guvernul României dar și a anului electoral.

Ieri, la ședința grupurilor parlamentare reunite ale Partidul Social Democrat, am avut onoarea de a fi nominalizat pentru poziția de lider a Grupul Senatorial PSD și pentru această sesiune parlamentară.

Le mulțumesc colegilor pentru încredere, să ne urăm succes și pentru perioada următoare!”

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole