Argument

Raiul din Mica Elvetie

Raiul acesta incepe sa fie si dorit si cautat de orasenii agasati de un trai poate neimplinit, poate haotic, poate stresant, poate cu dor de mirosul pamantului! Poate cauta fericirea si frumusetea, poate norocul sau poate vin sa tulbure o imparatie speciala, Bisoca!

Azi, insa este vorba despre o cerere continua de locuri de casa de vacanta, de intinderi mari pe care peste putin timp orasenii ascutiti la minte sa dezvolte mai ales infrastructura turistica. Pentru ca multi dintre acestia se arata interesati, spune primarul Stemate, sa investeasca in turism oportuna poate fi activarea documentelor de infiinatre a statiunii turistice Bisoca – statiune conturata in anii 1970 prin documente ce exista inca in primaria din zona si despre care am scris in reportajul https://buzaulinreportaje.ro/reportaj/reportaj-social/bisoca-statiune-la-cheie/.

Asadar, suntem in comuna cea mai atractiva din punct de vedere imobiliar din judetul Buzau in anul 2020! As zice ca un semn clar dadea cu destula vreme in urma si bucuresteanul Ciprian Baciu care aducea de la Radauti o casa traditionala in care nadajduieste ca se va muta impreuna cu familia sa. https://buzaulinreportaje.ro/reportaj/reportaj-cultural/poveste-de-toamna-prima-restaurare-de-casa-veche-zau-traditionala/.

Citit dvs. intreg reportajul O COMUNA ESTE CEA MAI ATRACTIVA ZONA IMOBILIARA IN 2020! pentru a afla devenirea zonei Bisoca la doar o luna d ela startul lucrarilor de renovare si modernizare a DJ 204C Vintila Voda – Bisoca. https://buzaulinreportaje.ro/reportaj/reportaj-special/o-comuna-este-cea-mai-atractiva-zona-imobiliara-in-2020/.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole