În târg, la Toamna buzoiană. Prețul este de 10 lei/kg, usturoiul mare, pentru consum în perioada toamnei, și 15 lei per kilogram usturoiul cu longevitate până în primăvară.

La mijlocul perioadei de desfășurare a târgului, producătorul din Râmnicelu, Valentin Dinu, cel care i-a cerut la deschiderea Toamnei buzoiene ministrului Petre Daea să fie de acord cu susținerea culturii de ceapă românească deopotrivă cu usturoiul, care are în acest moment un program național, dă explicații cumpărătorilor despre calitatea celebrului usturoi din zona Buzăului, dar și despre perioada de însămânțare ce va începe peste trei săptămâni.

La mijloc de zi, joi, 22 septembrie, la Toamna buzoiană erau mai ales buzoienii care-și fac provizii pentru iarnă – gogonele 3 și 4 lei/kg, ardei gras 5 lei/kg, vinete 5 lei/kg, ceapă uscată strict 4 lei/kg, ba și vin și țuică, plus must de poftă, 8 lei litrul sau 15 lei doi litri.

Țineți cont, că după ora 17 începe concertul popular pe scena Toamnei buzoiene, iar azi vine la Buzău olteanca Steliana Sima.

Articolul precedent(P) Campioana olimpică Paula Ivan cheamă buzoienii să facă sport
Articolul următorCe să-i dorim turismului buzoian de ziua lui?