Interviu

Se desfiinteaza “rondul accidentelor” din zona comerciala?

Da, exista si aceasta posibilitate. Iar afirmatia ii apartine chiar primarului municipiului Buzau, Constantin Toma...

Da, exista si aceasta posibilitate. Iar afirmatia ii apartine chiar primarului municipiului Buzau, Constantin Toma care argumenteaza:

In sensul giratoriu din zona comerciala a orasului Buzau – sens giratoriu recent infiintat – au avut loc trei evenimente rutiere soldate cu deterioarea si a autoturismelor conducatorilor auto, dar si cu distrugerea rondului.

Tocmai numarul mare de accidente rutiere in nici o luna de zile de existenta a rondului a dus la aprigi comentarii si solicitarea venita din partea soferilor care folosesc zona strazii Frasinet pentru a intra in supermarketurile din cartierul Micro III, dar si pentru a iesi spre DN2E85 Buzau-Focsani, solicitare de a fi reconfigurat acest sens giratoriu despre care primarul Toma spune ca exista inclusiv posibilitatea de a fi desfiintat daca reprezentantii magazinelor nu se aseaza la masa discutiilor cu autoritatile locale si cu poltistii rutieristi din Buzau.

Una peste alta, un aspect este clar: rondul din zona comerciala este gresit si trebuie reconfigurat corespunzator astfel incat vizibilitatea soferilor sa nu mai fie obturata.

Pe de alta parte, soferii aduc in atentia autoritatilor si apropierea a doua sensuri giratorii intr-un perimetru redus. Primarul Constantin Toma spune ca el insusi a experimentat condusul pe timp de noapte si a trecut in mod special prin acest rond.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole