Interviu

Specialiști buzoieni din industria apei se află timp de trei zile la EXPO APA

Astăzi, Brașovul și-a deschis porțile pentru trei zile unei noi ediții a EXPOAPA 2024, evenimentul profesional ce înlesnește dialogul celor mai activi actori din industria apei, punând de fiecare dată acest domeniu într-o lumină nouă, modernă și cât mai ușor de privit și de către consumatorul de apă potabilă.

Buzăul este reprezentat în cele trei zile de de deschidere de o delegație de specialiști ai Companiei de Apă Buzău. condusă de către directorul general Simona Săvulescu. La ceremonia de azi i-a avut ca invitați pe Roxana Mânzatu, secretar de stat în cadrul Cabinetului primului ministru, Andrei Chivu, director general în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Ionel Tescaru, președintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice și pe Constantin Toma, primar al orașului Buzău, președinte executiv al Asociației Municipiilor din România.

Industria apei din România a devenit pe an ce trece mai importantă, iar EXPOAPA din ce în ce mai spectaculoasă pentru că aduce în atenție echipamente de ultimă generație. Ca atare, vă aducem în obiectiv un articol scris după ediția de la Sibiu a Expoapa, unde a fost prezentat un robot, spunem în termeni populari, folosit mai târziu pe artera de maxim interes urban la Buzău, Unirii. Articolul poate fi citit AICI https://buzaulinreportaje.ro/compania-de-apa-buzau-prezenta-la-cel-mai-mare-eveniment-dedicat-industriei-apei-din-romania/.

Desigur, vom reveni în paginile ziarului www.buzaulinreportaje.ro, post eveniment într-un dialog profesional cu directorul general al CAB Simona Săvulescu.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole