Interviu

UPDATE: MINUS 2 EXTRAURBAN?

vicepreședintele Petre Adrian Robert a spus clar că această instituție va intra în ADI și va avea un aport lunar de 33 la sută din totalul subvenției lunare. Același cuantum va fi plătit de Primăria Buzău, iar ceilalți 33 la sută vor fi împărțiți de către membrii din mediul rural ai acestui ADI.

Cu puțin timp în urmă s-a terminat ședința ADI Buzău-Mărăcineni pe problematica uniformizării subvenției pentru transportul extraurban al Trans Bus pe care fiecare dintre membrii asociației trebuie să o plătească lunar, dar și pentru a fi impuse noi reguli – pe care le puteți afla din acest articol -și orar nou de transport de la 1 februarie 2021, așa cum preciza în interviu primarul Buzăului, Constantin Toma.

Din primele informații referitoare la ședința de astăzi a ADI, reprezentantul Consiliului Județean Buzău, vicepreședintele Petre Adrian Robert a spus clar că această instituție va intra în ADI și va avea un aport lunar de 33 la sută din totalul subvenției lunare. Același cuantum va fi plătit de Primăria Buzău, iar ceilalți 33 la sută vor fi împărțiți de către membrii din mediul rural ai acestui ADI.

Potrivit primarului comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru, în noile condiții, entitatea teritorial-administrativă pe care o reprezintă va plăti pentru traseul extraurban al autobuzului nr. 2 maxim 10.000 de lei lunar subvenție față de 80.000 de lei lunar anterior.

Întregul articol vizavi de această situație poate fi citit aici. Facem mențiunea că revenim atât cu schimbările din ADI, dar și cu subvenția lunară pe care o plătește fiecare comunitate în parte. Important este ca fiecare călător va plăti de la 1 februarie preț neschimbat pentru o călătorie cu autobuzul TransBus urban sau extraurban.

Ilinca Moise

Add Comment

lasă aici un comentariu

Mai multe articole